Председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински отвърна на обвиненията срещу

...
Председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински отвърна на обвиненията срещу
Коментари Харесай

Ботев Пд ще съди Бандаловски: Той се гаври с нас!

Председателят на Сдружение Ботев Радослав Кошински отвърна на обвиняванията против него от страна на Иван Бандаловски. Кошински съобщи, че най-вероятно ще съди Бандаловски за думите му, които съгласно него са " откровени неистини ".

Публикуваме поста на Кошински във Facebook без редакторска интервенция:

" Ще се опитам да разясня тематиките от последните дни. Четох пасквила на Бандаловски и мисля, че не би трябвало да му отговаряме публично, а да проверим с юрист дали не можем да го съдим. Заведем ли бързо дело, ще се постараем да се разчуе и това ще е нашият отговор за всички запалянковци, които си мислят, че могат да се гаврят с Ботев и то с откровени неистини.

По отношение на въпроса с конференцията, не съм си трансформирал мнението, че такава би трябвало да има. Но не съм си трансформирал и мнението, че на тази конференция тематиката не би трябвало да е единствено “колко са зле нещата ", даже и да е по този начин. Не желая да се предавам и с изключение на тематиката за положението на клуба считам, че другата наложителна тематика би трябвало да е " какво вършим в този момент “.

Затова поставям старания да оказа помощ с каквото мога (намаляване на бюджета и обезпечаване на средства за клуба). Убеден съм, че двете тематики вървят ръка за ръка. Припомням и най-важните дейности, които би трябвало да се извършат (не са подредени по важност). Ще се веселя, в случай че измежду нас има хора, които биха се присъединили в реализацията им. Разбирам форумната ни мощ, само че се постанова да отделяме и време, средства и сила за тях.

- Намаляване на бюджета.

- намиране на спонсори.

- маркетингови начинания за обезпечаване на средства

- фенски начинания за обезпечаване на средства

- закупуване на акциите от ТЦ ИМЕ придобиването на дълга на Рент Мениджмънт и преустановяване на делото против клуба и Сдружението

- конституирането на управление на клуба

- други потребни неща, които могат да се оферират.

По въпроса за общото заседание на сдружението съм склонен, че би трябвало да го насрочим, само че би трябвало да определим точките за неговото привикване (дневен ред). Както и дата, час, място и тн. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР