Председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев разговаря

...
Председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев разговаря
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев се срещна с еврокомисаря Мария Габриел

Председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев беседва с българския еврокомисар Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. Двамата обмениха хрумвания в областта на културата.

"Имаме разполагаем доста благоприятни условия – както актуалните стратегии, по този начин и бъдещите „ Хоризонт Европа “ и „ Творческа Европа “ с планувани доста по-големи бюджети от настоящия интервал. Подготвяме и Европейско партньорство в региона на културата и креативните промишлености ", съобщи Габриел.

Подписаха браншови групови контракти в региона на театралното изкуство и на библиотечното дело

"Европейският институт за нововъведения и технологии ще дава също благоприятни условия посредством новата Общност за познание и нововъведения в региона на изобретателната промишленост. За реализиране на тези цели е доста значимо да дадем благоприятни условия за придобиване на умения, опит и трудова претовареност за надарени младежи, приключили обучение в университети и колежи по изкуствата. Така ще имаме приключени създатели и в същото време високо качество на сценичен артикул. Поздравявам господин Мутафчиев и екипа му за работата в тази посока и чакам с интерес бъдещото ни съдействие ", изясни още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР