Председателят на Съюз на свободните демократи на Стефан Софиянски -

...
Председателят на Съюз на свободните демократи на Стефан Софиянски -
Коментари Харесай

Партията на Софиянски се коалира със Стефан Янев -

Председателят на " Съюз на свободните демократи " на Стефан Софиянски - Радослав Кацаров - и водачът на " Български напредък " Стефан Янев ще подпишат през днешния ден съглашение за политическо съдействие за идните парламентарни избори, оповестиха от пресцентъра на ССД.

" Надявам се идващият парламент да излъчи по този начин нужното на страната ни в този миг, постоянно държавно управление. Смятам обаче, че коалиция " Български напредък " може да даде непоклатимост на ръководството ", съобщи Радослав Кацаров. 

Той е на мнение, че с общи старания обединението ще реализира задачите си на тези избори. ССД поема ангажимент структурите ѝ да окажат поддръжка на " Български напредък " по време на предизборната акция, прецизират от партията.

Двете обединения оповестяват, че имат общо виждане за осъществяване на политика, основана на български консерватизъм, възобновяване на доверието и подсилване на институционалното начало.

" Съюз на свободните демократи " е дясна българска политическа партия, учредена на 9 декември 2001 година от някогашни членове на Съюз на демократичните сили, отпред с тогавашния кмет на София Стефан Софиянски. След приключването на мандата му, ССД влезе в Народното събрание през 2005 година, като се коалира с Вътрешна македонска революционна организация и Български земеделски народен съюз на Анастасия Мозер. Тогава обединението завоюва 13 места в състава на 40-ото Народно заседание и по този начин Софиянски бе определен за депутат и за съпредседател на парламентарната група. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР