Председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ

...
Председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ
Коментари Харесай

Американските власти не знаят къде точно се е появил коронавирусът

Председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Марк Мили съобщи през вчерашния ден, че към момента е незнайно къде тъкмо се е появил новият ковид, само че удостовери мнението на Вашингтон, че той евентуално не е бил основан от човек, съобщи Ройтерс.

"Дали той се е появил от вирусологична лаборатория в Ухан. Дали е тръгнал от рибен пазар в Ухан? Дали се е появил някъде другаде? Отговорът е: не знаем ", съобщи военачалник Мили на конференция в Пентагона. Той добави, че държавното управление на Съединени американски щати продължава да търси отговор на тези въпроси, добавя Българска телеграфна агенция.

"Нищо не е дефинитивно, само че доказателствата приказват за натурален генезис на вируса, за това, че той не е бил основан от човек ", уточни военачалник Мили, представен от ТАСС.

Думите му контрастират с оценката на държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо, който в неделя съобщи, че Вашингтон разполага със обилни доказателства, че коронавирусът е почнал да се популяризира от китайска лаборатория, отбелязва Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР