Председателят на Съвета на ЕС Доналд Туск призова всички европейски

...
Председателят на Съвета на ЕС Доналд Туск призова всички европейски
Коментари Харесай

Туск призова всички членки на ЕС да помогнат за възстановяването на Нотр Дам

Председателят на Съвета на Европейски Съюз Доналд Туск прикани всички европейски страни да оказват помощ на Франция за възобновяване на катедралата " Нотр Дам " в Париж, която изгоря при пожар през вчерашния ден,, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

В изявление пред Европейския парламент в Страсбург съобщи, че всички страни би трябвало да се включат във възобновяване, тъй като парижката покруса е посочила какъв брой доста Европа може да загуби, в случай че не е дружно и освен това освен материално.

Председателят на Съвета изрази съпричастие и взаимност към френската нация и към парижани. Той акцентира, че приказва освен като ръководител на Съвета, само че и като гражданин на Гданск, който е бил 90% опустошен през Втората международна война и след това възобновен.

Към присъединяване във възобновяване на Катедралата ни задължава нещо по-важно и по-дълбоко от основополагащите контракти на Европейски Съюз, сподели Туск.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР