Председателят на Съвета на директорите на Ботев Пловдив Георги Самуилов

...
Председателят на Съвета на директорите на Ботев Пловдив Георги Самуилов
Коментари Харесай

Самуилов ще търси причините за разочарованието в Ботев

Председателят на Съвета на шефовете на Ботев Пловдив Георги Самуилов се обърна в изказване посредством клубния уебсайт към последователите на тима.

"Мое обвързване е да открия повода да се стигне до този миг на отчаяние. Вече започнахме изчерпателен и обширен разбор освен на представянето ни във финала, само че и на всичко, което се случи през сезона досега ", споделя Самуилов.

Представяме ви цялостния текст на изказването:

Уважаеми Ботевисти,

Тежко е да се приказва след загуба като тази, която дружно преживяхме във финала на стадион „ Васил Левски “.

Вероятно всеки един от нас се е затворил в себе си и търси аргументите за това проваляне, което помрачи празничната атмосфера и упованията ни за театър на терена, от който се надявахме да излезем като спечелили.

Загубите и сложните моменти са част както от спорта, по този начин и от живота и всички дружно би трябвало да преминем през сегашния интервал.

Тук е мястото да изразя възхищението си от фантастичната поддръжка, която оказахте на тима.

Горд съм, че управлявам клуб с толкоз многочислена, всеотдайна и вярна аудитория. Благодаря от името на всички за атмосферата, която създадохте. Тя не заслужаваше този отговор от терена.

Откакто съм отпред на Ботев футболистите и спортно-техническият щаб разполагат с всички нужни условия, с цел да насочат цялото си внимание към представянето си на терена. Към това да играят, да се раздават за името и историята на клуба, чиито цветове имат достойнството да пазят и да радват хилядите си последователи. За голямо страдание на всички нас, в най-важния миг от сезона не видяхме нищо от това.

Вялото и безизразно показване на тима в този исторически край бе доста по-болезнено от самата загуба и обстоятелството, че не успяхме да прибавим още един трофей във витрината на клуба.

Мое обвързване е да открия повода да се стигне до този миг на отчаяние. Вече започнахме изчерпателен и обширен разбор освен на представянето ни във финала, само че и на всичко, което се случи през сезона досега.

Резултатите от разбора и решенията, които ще последват от него ще бъдат обявени пред медиите на 29 май (сряда).

С почитание към всички вас,

Георги Самуилов

Дисципът раздаде санкции след Локо - Ботев, Тунчев навън за 1 мач
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР