Председателят на съдийската комисия - Костадин Гергинов, е оцелял като

...
Председателят на съдийската комисия - Костадин Гергинов, е оцелял като
Коментари Харесай

Напрежението не спада: Гергинов оцелял като по чудо след гафовете, този път нямало кой да го спаси

Председателят на съдийската комисия - Костадин Гергинов, е оживял като по знамение по време на съвещанието на Изпълкома на БФС. Повечето от футболните управници са били на мнение, че би трябвало да бъде освободен, само че все пак са решили да му дадат още един късмет.

Източници от БФС споделиха, че това е последна опция за Гергинов да вкара ред и точност. При нови гафове от негова страна и на водените от него рефери, шефът на арбитрите сигурно ще бъде заменен, защото поради грубите изцепки и неточности се рискува шампионата да бъде "взривено ".

От няколко месеца насам футболните клубове с цялостно право подвигнаха ръце от Гергинов и излязоха с гневни заявления против него и съдийството. Почти няма мач, в който да не се позволяват неточности, които са решаващи за изхода на мачовете. Именно заради тази причина клубовете не са съгласни с решението на БФС да остави на поста Гергинов. Според тях дейностите на Семеен кодекс са тенденциозни и би трябвало да се вземат ограничения за положителното на футбола.

Вчера още веднъж станахме очевидци на жестоко проявление на разпоредбите с незачетения постоянен гол на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР