Председателят на съдебния състав Стефан Стойков заяви, че решението е

...
Председателят на съдебния състав Стефан Стойков заяви, че решението е
Коментари Харесай

Поредна Смехотворна Присъда: 8 Години За Жестокото Убийство На 11-Годишната Никол

Председателят на правосъдния състав Стефан Стойков съобщи, че решението е взето с цялостно единогласие на целия състав. Той посочи, че малолетното дете е намушкано в дясната част на врата и е издъхнало по изключително непосилен метод. Въпреки леката си умствена назадничавост, ученикът е могъл да управлява дейностите си и да схваща постъпките си, стимулират се магистратите.

Самият Иван не поискал да каже нищо, когато съдът му дал тази опция като последни думи за подсъдимия. Делото се гледа при закрити врата, като на нито едно от съвещанията той не искаше да беседва в коридорите на съда и с публицисти.

" Синът ми е почтен, продължаваме да имаме вяра, че не е той. Използваха едно болно дете, което единствено даже не може да употребява нож ", обявиха обаче родителите на Иван - Димитър и Донка.

" 8 години са прекомерно малко за лишен човешки живот, само че каквото и да е наказването, то не е задоволително ", сподели пък майката на убитата Никол Мими Ставрева, която недоумява по какъв начин е допустимо човек да отнеме човешки живот, единствено тъй като бил нервиран.

По време на делото се разбра, че Иван протегнал ръка на Никол, тъй като изискал да я целуне, само че тя му отказала. Тогава младежът решил да я накаже и я намушкал с нож с 20-сантиметрово острие. Първоначално имаше версия, че двамата спорели къде да пушат наргиле, само че тя не беше доказана.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР