Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел

...
Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел
Коментари Харесай

Цветанов: ДПС и ГЕРБ работят заедно в Шумен, ние сме единствената алтернатива

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов и зам.-председателят Павел Вълнев посетиха през миналия ден община Сливо поле област Русе и община Тутракан, област Силистра. В Тутракан те се срещнаха с най-големия вложител в общината, американецът с български генезис Стив Хараламбиев, притежател на индустриалния парк в града, който обезпечава 430 работни места.

Цветанов и Вълнев разговаряха с Хараламбиев за българите в Съединени американски щати и присъединяване им в идните парламентарни избори.

Вечерта направиха работна среща със структурите от област Шумен и с Гюнай Исмаил, член на Изпълнителния съвет. На присъстващите бяха показани главните цели на Политическа партия „ Републиканци за България “.

„ Това, което има като чувство в Шуменска област е, че Движение за права и свободи и ГЕРБ работят дружно и единствената опция на статуквото е в лицето на Политическа партия „ Републиканци за България “, съобщи Цветанов.
Това което са споделили членовете на новосформираната партия е, че тя е единствената национална партия, която демонстрира тъждество сред представителите от всички етноси,включвайки хора от тях в структурите и управителните им позиции.

Цветанов ги срещна с екипите, които създават секторните политики. По думите му през идващите седмици ще има подготвеност за разкриване на офиси на партията по страната.
Програмата на Цветанов и Вълнев през днешния ден продължава с визити на областите Шумен, Добрич и Варна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР