Председателят на Републиканския национален комитет Рона Макданиел официално ще напусне

...
Председателят на Републиканския национален комитет Рона Макданиел официално ще напусне
Коментари Харесай

„В очакване на грубо събуждане“: Макданиел обявява оставка, тъй като Тръмп с финансови затруднения гледа да погълне RNC

Председателят на Републиканския народен комитет Рона Макданиел публично ще напусне поста си на 8 март, проправяйки пътя на Доналд Тръмп да избере персонално нов водач.

„ Реших да се отдръпва от нашето пролетно образование на 8 март в Хюстън, с цел да разреша на нашия номиниран да избере стол по собствен избор “, сподели Макданиел пред New York Times. „ R.N.C. исторически е претърпял смяна, откакто имаме номиниран, и моето желание постоянно е било да уважавам тази традиция. Оставам зает с това да си върна Белия дом и да избера републиканци на изборите през ноември. ” Както отбелязва The Times, Макданиел беше първата жена, оглавила R.N.C. след повече от 40 години, поемайки позицията през 2017 година след престой като ръководител на GOP в Мичиган.

Бившият президент обществено поддържа Майкъл Уотли, главният консултант на R.N.C. и покровител на неговата машинация изборни искания, с цел да служи на мястото на Макданиел. Тръмп също по този начин поддържа снаха си и брачната половинка на сина му Ерик, Лара Тръмп, за сл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР