Председателят на ПП Средна европейска класа Георги Манев обяви, че

...
Председателят на ПП Средна европейска класа Георги Манев обяви, че
Коментари Харесай

Председателят на партия Средна европейска класа се оттегля от политиката

Председателят на Политическа партия " Средна европейска класа " Георги Манев разгласи, че се отдръпва от дейна политическа активност и освобождава управителния пост, който заема, оповестиха от партията.

 Кирил Петков удостовери за политическия план, Николай Денков отказал присъединяване Виж още

Относно информацията, че някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев договарят за явяване на идните избори с мандата на СЕК, Георги Манев съобщи, че досега не са водени такива диалози, представен от БНР.

" Все отново още в качеството си на ръководител мога да заявя - добре пристигнали са, Изпълнителният комитет има потребност от хора като тях ", означи Манев.

От Средна европейска класа не разясниха дали ще имат претендент за президент и дали ще търсят съдружни сътрудници за идните парламентарни избори.

" С работата си като ръководител на Политическа партия " Средна европейска класа " съумях да направя по този начин, че в България стартира да се обръща от ден на ден внимание на дребния и междинен бизнес, стартира да се приказва от ден на ден за основаване на българска междинна класа с европейски стандарт на живот " - показа на финала на своята политическа кариера досегашният водач на партията.

Георги Манев упълномощава своя заместител Константин Бачийски да съставлява Политическа партия СЕК до осъществяване на постоянния конгрес на 9 октомври. Конгресът е плануван преди три месеца и протичащата се промяна в партийното управление е резултат на добре премислено решение:

" Това мое решение е плод на премислен избор. В по този начин създалата се политическа конюнктура просто аз смятам, че не мога да взимам повече верни решения по какъв начин да се развива партията. Упълномощавам моя заместник-председател Константин Бачийски да взима, да подписва всевъзможни решения за съдружни съглашения, за всевъзможни дейности, свързани с политическа партия " Средна европейска класа ".

" Оттеглям се от дейна политическа активност на 54 години с възприятие на изпълнен дълг, само че постоянно ще оказвам помощ с каквото мога на моите млади сътрудници от Изпълнителния комитет на Политическа партия " Средна европейска класа " - показа още Георги Манев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР