Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри предизборната

...
Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри предизборната
Коментари Харесай

Цветанов: Републиканците са най-добрият отбор в Пловдив

Председателят на Политическа партия „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов откри предизборната акция на партията в Пловдив на емблематичната за града под тепетата Гребна база и ненадейно разгласи, че с планувания алегоричен маратон дава формален старт на политическата акция в цялата страна.

Първият в листата на Републиканци за България в град Пловдив – доцент Христо Димитров приветства пловдивчани със мощна и прочувствена тирада. „ Обединим ли се, можем да реализираме безчовечен неща. Убеден съм, че този път, който ще извървим е дълъг, само че ние сме подготвени. Вашето наличие през днешния ден ми дава ужасно доста вяра и религия. Ние сме бъдещето и съм сигурен, че ще успеем “, сподели доцент Димитров.

Той застана зад останалите 21 претенденти от листата за Пловдив, определяйки ги като чисти, почтени, способени и съумели хора, които са подготвени да се впуснат в изборния маратон и да го завоюват, спазвайки завета: „ За чиста и свята Република “.

Цветан Цветанов удостовери думите му, като съобщи, че Републиканците са най-хубавият тим, който пловдивчани могат да имат. „ Редиците в Пловдив се оказаха най-иновативни. Те направиха връзка сред хората, хубавото време и потребното занятие. Доволен съм, че направихме тази прелестна листа в Пловдив, в която няма парашутисти “, заключи Цветанов. „ В 21 век, в 2021 година, с номер 21 в бюлетината, за 21 секунди, направете верния избор - за бъдещето на България “, сподели Цветан Цветанов.

В маратона се включиха Цветан Цветанов, доцент Христо Димитров, дружно с цялата партийна листа с претенденти за депутати от 16 МИР, жители и съидейници и пробягаха близо 5 километра. Със мощни овации бяха приветствани финиширалите, които получиха специфични грамоти за своето присъединяване, оповестиха от пресцентъра на " Републиканци за България ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР