Председателят на ПП МИР Симеон Славчев ще участва днес от

...
Председателят на ПП МИР Симеон Славчев ще участва днес от
Коментари Харесай

Лидерът на ПП МИР Симеон Славчев ще участва в онлайн кръгла маса

Председателят на Политическа партия МИР Симеон Славчев ще взе участие през днешния ден от 20:00 часа в онлайн кръгла маса, проведена от Фейсбук групата Защитници на Българския Национален Интерес.
Целта на тази онлайн кръгла маса е да даде опция на политически партии и цивилен придвижвания, които Фейсбук групата Защитници на Българския Национален Интерес припознава като опция на политическата статукво в България в последните 30 години, да показват своите визии, оферти и политики.
" Кръгла Маса " е онлайн дискусионно предаване, в което ще се търсят отговори на въпроси заложени към гостите, а предаването ес дълготрайност от един час.
В първото предаване на 21.02.2021 година участници ще бъдат:
Симеон Славчев – Политическа партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие)
Георги Димов – Групово дело Народна Сила
Цончо Ганев – Политическа партия Възраждане
Георги Неделчев – Български Съюз за Директна Демокрация
По време на онлайн кръглата маса ще бъдат заложени на всеки един от участниците по 5 въпроса, а времето за отговор е до 3 минути на въпрос. При към този момент заложен въпрос и получен отговор, всеки от участниците има опция да направи имитация или включване с мнение, с дълготрайност не повече 1 мин.
Тема на първото предаване ще са въпроси свързани с стратегиите на политическите партии и организации и по какъв начин те ще донесат позитивни резултати за България и българският народ.
По време на кръглата маса с изключение на въпроси, формирани на база на стратегиите на на всяка една организация, ще бъдат заложени и въпроси на водачите свързани с базовия приход, машинното гласоподаване, ковид и други настоящи тематики, които се дискутират както измежду обществото в България, по този начин също и по света.
Дата на предаването – 21.02.2021 година
Час на предаването – 20:00 ч.
Предаването можете да гледате на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР