Председателят на ПП МИР представи листата за кандидати за народни

...
Председателят на ПП МИР представи листата за кандидати за народни
Коментари Харесай

Дипломати, общински съветници, актриси и граничари са в листата на ПП МИР за София-област

Председателят на Политическа партия МИР показа листата за претенденти за народни представители за 45 Народно заседание за София-област. Той посети село Трудовец, което е най-голямото село в община Ботевград и беседва с кмета на града Еленко Иванов от, който завоюва поддръжката на гласоподавателите в последните локални избори. По време на срещата бяха разисквани някои от най-належащите проблеми на града - развиването на спорта в района, както и ВиК инфраструктурата в селото. Водата е селото е питейна, само че поради неприятната канализация на тръбите тя не доближава до огромна част от жителите. Затова e належащо построяването на цялостна инфраструктура в обитаемото място.
По време на срещата беше разисквана и тематиката за велоалея сред село Трудовец и Ботевград, като от Политическа партия МИР поеха ангажимент да спомогнат за построяването й.
След това Симеон Славчев посети и Ботевград, където се срещна с кмета на града Иван Гавалюгов от Политическа партия МИР, беседва с част от жителите, а с градоначалника беше разисквано развиването на туризма, спорта и вложенията в Ботевград.
Беше показана и листата за претенденти за народни представители от региона. Сред тях са дипломати, общински съветници, спортисти и актриси, агроном и някогашен чиновник от " Гранични войски " и " Гранична полиция ".
Водач на листата е Пламен Стоянов. Той е посланик, офицер от запаса, прочут в професионалните среди като един от най-компетентните специалисти по ръководство на рецесии. Експерт по национална и интернационална сигурност и с богат на практика опит. Дълги години е работил интензивно в региона на националната сигурност, като е бил член на екипите, изготвили първия Закон за защитата и въоръжените сили през 1991 година във Великото национално заседание, както и Закона за ръководство при рецесии от 2003 година. Като водещ специалист в областта на сигурността, е изготвял отзиви и мнения на Министерство на външните работи по доста закони и други нормативни документи.
Йонко Ненчев е на второ място в листата на Политическа партия МИР. Той е общински консултант от Ботевград, инженер по специалност и ръководител на Политическа партия МИР в Ботевград. Един от най-младите измежду претендентите за народни представители.
" Това, какво ме стимулира да се занимавам с социална активност, е опцията да вземам участие и вземам решения за развиването на нашата община, а и към този момент и на нашата татковина. Искам жителите да стартират да имат вяра на от ден на ден хора, занимаващи се с политика. Аз имам вяра, че ние младите можем да реализираме тази цел ", съобщи Йонко Ненчев.
" Вътрешното възприятие ми подсказва, че Политическа партия МИР има положително и ярко бъдеще на политическата сцена. С нейния Морал, Инициативност и Родолюбие ще потвърди на жителите на страната ни, че те могат да ни имат вяра и с дейностите си ще потвърдим, че ние ще допринесем за по този начин жадуваната смяна в нашата страна ", добави още той.
Росен Манолов е от Етрополе и е трети в листата, а четвърти е Цветан Македонски. Агрономът и водещ специалист в растителната отбрана Александър Лазаров е пети. На идващото място е Александър Колев - шеф в незабавен медицински център. На седмо място в листата е Елена Василева - студент по актьорско майсторство в Нов български университет и по връзки с обществеността. Тя играе постоянно в ботевградския спектакъл в последните 5 години, както и в Университетския спектакъл към Нов български университет. Участник е в реклами, кинопродукции и разнородни планове и акции. Тя е най-младият претендент за депутат в листата на Политическа партия МИР в София-област.
Ирена Лазарова е на осмо място в листата на Политическа партия МИР. Завършила е " Счетоводство и надзор " към „ Университет за национално и международно стопанство “ в София, специализирала е в Министерство на финансите към Дирекция „ Държавен дълг и финансови пазари ”, отдел „ Емисии ”. Работи като шеф на организация на производители на биологични плодове. Специализира в подготовка и подаване на планове към Европейския Съюз.
Счетоводителят от Ботевград Цветанка Илиева е на девето място в листата, а някогашният чиновник от " Гранични войски " и Гранична полиция " Боян Крумов е на десето място.
 Председателят на Съюза на изобретателите в България е лидер на листата на Политическа партия МИР в Ловеч Председателят на Съюза на изобретателите в България е лидер на листата на Политическа партия МИР в Ловеч
Д-р инж. Марио Христов е лидер на листата за претенденти за народни представители от Политическа партия МИР за област Ловеч. Той е роден в Оряхово и е ма...
Симеон Славчев показа и четирите съществени целта на Политическа партия МИР. Първият от тях е туризмът, като концепцията на специалистите е да се употребяват неповторимите дадености на всеки един район.
Той разяснява, че другият главен приоритет на Политическа партия МИР е развиването на селското стопанство и връщането на ролята на българското село. Идеята е този основен бранш в стопанската система да се възроди и да се трансформира в един от главните браншове за ескпорт на продукция в чужбина.
Транспортът, инфраструктурата и логистиката е третият главен приоритет на политическата мощ, като тук не влиза просто строенето на автомагистрали, посочи още Славчев.
Той показа финансовата децентралзиация на общините като различен главен приоритет в предизборната стратегия на партията, като посочи, че това ще подтиква локалното самоупправление и по-голямата част от средствата за дребните обитаеми места ще останат в общинските сметки и няма да се следи порочната процедура да се подкрепят единствено общините, чиито кметове са представители на държавното управление.
Сред другите съществени оферти са да се сътвори Министерство на изключителните обстановки и ръководство при рецесии, което ще спомогне за по-добрата връзка и съгласуваност сред институциите при всевъзможни рецесии, в това число и по време на пандемия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР