Председателят на ПП МИР и водач на листата на партията

...
Председателят на ПП МИР и водач на листата на партията
Коментари Харесай

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев ще отговаря онлайн на въпроси на граждани

Председателят на Политическа партия МИР и лидер на листата на партията в 23 многомандатен изборен регион в София и във Велико Търново ще дава отговор онлайн на въпроси на жители.
Славчев беше първият общински консултант в България, който започва онлайн приемна и всеки месец в продължение на 4-годишния си мандат в Столичния общински съвет отговаряше онлайн на въпроси на поданици на София. Чрез онлайн приемната на Симеон Славчев бяха решени редица проблеми на София и столичани.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Готвят следващата замяна на изборите Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Готвят следващата замяна на изборите
Задава се следващата замяна на изборите. За това предупеди ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев, който прикани българите да излязат м...
„ С оглед на коронавирус обстановката в страната и заради епидемиологичните ограничения върша онлайн приемна за всички български жители, които желаят да ми зададат въпрос в качеството ми на ръководител на и претендент за депутат “, сподели Симеон Славчев.
Той ще дава отговор на всички въпроси, които му бъдат изпратени по електронен път, както преди, по този начин и по време на онлайн приемната му.
Симеон Славчев ще отговори по въпроси на жители онлайн в неговия персонален Facebook профил, както и на Фесйбук профила на Политическа партия МИР на 31.03.2021 година от 13 часа.
Вашите въпроси към ръководителя на Политическа партия МИР Симеон Славчев може да изпратите авансово на [email protected], или да ги зададете онлайн в сряда (31.04.2021 г.) от 13 часа на персоналния профил на Симеон Славчев във Facebook: https://www.facebook.com/simeon.slavchev.5 и на профила на Политическа партия МИР: https://www.facebook.com/ppmirbg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР