Председателят на ПП каза, че сме искали, но сме нямали

...
Председателят на ПП каза, че сме искали, но сме нямали
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Съдебната реформа умишлено не се придвижва напред

" Председателят на Политическа партия сподели, че сме желали, само че сме нямали предпочитание. Точно по този начин стана. Мога да приказвам с обстоятелства, тъй като прекомерно лицемерно наподобява някой да вее знамето, че е смяна и желае правосъдна промяна, а да не я прави. Съдебната промяна и антикорупционното законодателство дълго беше употребявано като политически ПР от " Продължаваме промяната ", това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред bTV по отношение на правосъдната промяна.

Тази правосъдна промяна и антикорупционно законодателство съзнателно не се придвижват напред. Тази тематика се употребява за поредна акция на Политическа партия и Демократична България. ГЕРБ от две години не е в ръководство, акцентира депутатът.

ГЕРБ е поредна. Реформата, която се направи през 2015-2016 година, когато Христо Иванов беше министър беше най-голямата промяна в глава 6 " Съдебна власт ". Тогава имаше гласове за делене на Висш съдебен съвет на две и по-малко политическо наличие при взимането на решения от колегията на Висш съдебен съвет, напомни националният представител.

Очакваме промяна, която е с законни законови средства, акцентира Десислава Атанасова.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР