Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Н.

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков се срещна с Н.
Коментари Харесай

Румен Петков се срещна с посланика на Сърбия Н. Пр. д-р Желко Йович

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков се срещна с Н. Пр. доктор Желко Йович, ексклузивен и пълномощен дипломат на Република Сърбия в България, на който даде Декларацията за безучастие на Република България в нови военни формирования и военни действия в Югоизточна Европа и региона на Черно море.

Това оповестиха от партията.
Румен Петков се усъмни, че се крие информация за гибелта на ръководителя на Екологичен потенциал
" Кой умъртви ръководителя на Европейския парламент? За този имунизиран човек доста непретенциозно се разгласи, че му се сринала имунната система. Г-ж...
Прочети повече
В текста на документа АБВ изрично се опълчва на разполагането на нападателни оръжия с нуклеарни бойни глави на територията на България, както и опълчването на всевъзможни форми на военна борба в района, в това число посредством построяването на нова военна инфраструктура и военни формирования и разполагането на оръжия и въоръжени сили и не отменяне на опцията територията й да бъде употребена за такива цели.

По време на срещата си с Йович Румен Петков съобщи, че мирът и спокойствието в района са наложителни и акцентира значимостта те да бъдат опазени.

 

 
Румен Петков: Ако допуснем нови военни и бази на НАТО, ставаме лесна цел
Още в първите дни на януари депутатът Владимир Маринов ще внесе в Народното събрание декларация на Политическа партия АБВ за неучастието на страната ни...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР