Председателят на ПП АБВ Румен Петков и Анастас Терзобалиев -

...
Председателят на ПП АБВ Румен Петков и Анастас Терзобалиев -
Коментари Харесай

Румен Петков и Анастас Терзобалиев се срещнаха Ахмад Аладин - президент на Ливано-Българския бизнес форум

Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков и Анастас Терзобалиев - консултант на Политическа партия АБВ по връзките с Близкия изток се срещнаха Ахмад Аладин - президент на Ливано-Българския бизнес конгрес.
На срещата бяха разисквани идни общи начинания, една от които е бизнес конгрес с поддръжката на Политическа партия АБВ и проведена от Ливано-Българския бизнес съвет. В рамките на срещата бе разисквана и идна аудиенция на Петков и Терзобалиев в Ливан с планувани срещи на високо ниво, които да заздравят и да дадат нов подтик в връзките сред двете страни в разнообразни сфери, като стопанска система, обучение, просвета.
 Румен Петков за Радев и Естония: Просташко институционално държание Румен Петков за Радев и Естония: Просташко институционално държание
Случаят с ковид и абсурда удря България. Това, несъмнено, за Борисов няма никакво значение, него го интересуват шкафчето му и...
Румен Петков изпрати персоналния си привет посредством Ахмад Аладин в писмо до Саад Харири, който пое държавното ръководство за четвърти път.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР