Председателят на ПГ Обединени патриоти и лидер на Атака Волен

...
Председателят на ПГ Обединени патриоти и лидер на Атака Волен
Коментари Харесай

Сидеров оцени арестите в ДАБЧ като политически удар върху ВМРО и цялата коалиция на патриотите

Председателят на ПГ " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров разяснява, че арестите в Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ) са политически удар върху Вътрешна македонска революционна организация и по цялата коалиция на патриотите.

" Сега виждаме и удар по Вътрешна македонска революционна организация, тъй като за мен това е политически удар, което става с организацията ", уточни Сидеров пред публицисти в Народното събрание. " Ние сме се борили с господин Каракачанов България да бъде правова страна, т.е. човек, когато бъде наказан от съда, и то на последна инстанция, тогава може да бъде избран като нарушил закона ", разяснява той и посочи, че има поради шефа на Държавната организация за българите в чужбина.

" Но аз виждам и политически удар по цялата коалиция на патриотите, тъй като по този начин, искайки оставката на един, на различен, се прави внушението, че ръководството не е положително, не е устойчиво, а в действителност няма учредения да считаме, че като цяло ръководството не е устойчиво ", сподели Сидеров. Напротив - имаме усъвършенствани стопански индикатори, добави той. По думите му разклащането на ръководството може да е цел единствено на такива кръгове, които желаят неустойчивост и безпорядък. Засега имаме дейности на прокуратурата, следствия, правосъден развой и тогава ще се види дали би трябвало някой да поеме отговорност, разяснява Сидеров.

Попитан дали още желае оставката на вицепремиера Валери Симеонов, който е негов сътрудник в обединението " Обединени патриоти ", Волен Сидеров разяснява, че каквото е споделил, го е споделил и не го трансформира. " Всяко изказване си има своето тъкмо място и тъкмо време ", добави той. Сидеров уточни, че му е изискал оставката по напълно различен случай - изявлението му за майките на деца с увреждания, и там имало морално-етични оценки.

На въпрос дали на последното събиране, нагледно казано, са " заровили томахавките ", Сидеров уточни, че кардиналното отношение към ръководството не се е трансформирало и мандатът може и би трябвало да се изкара. " Смятам, че могат да се създадат потребни неща за България до края на мандата и предлагам да насочим взор към тях ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР