Председателят на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров представи декларация

...
Председателят на ПГ на Продължаваме промяната Андрей Гюров представи декларация
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Нова коалиция иска да отстрани председателя на НС Никола Минчев

Председателят на ПГ на " Продължаваме промяната " Андрей Гюров показа декларация на партията след настояването за премахване на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание.

" Нова коалиция желае да в профил ръководителя на Народното събрание Никола Минчев! Уж невъзможната коалиция – ГЕРБ-ДПС-ИТН - не се интересува от българските жители. Не се интересува от индексациите на пенсииите, от поддръжката за младите фамилии, от нарастването на заплатите в секторите, където започват промени, не се интересува от това да поддържа жителите в рецесията ", се споделя в декларацията.

По-рано през днешния ден " ИТН ", Движение за права и свободи, ГЕРБ-СДС и " Възраждане " внесоха искане за оставката на Никола Минчев като ръководител на Народното събрание. Според правилника, настояването за оставката ще се разиска и гласоподава на следващия ден в Народното събрание.

Ето и цялостния текст на декларацията на Политическа партия:

Нова коалиция желае да в профил ръководителя на Народното събрание Никола Минчев!

Уж невъзможната коалиция – ГЕРБ-ДПС-ИТН - не се интересува от българските жители. Не се интересува от индексациите на пенсииите от поддръжката за младите фамилии, от нарастването на заплатите в секторите, където започват промени, не се интересува от това да поддържа жителите в рецесията.

Няма да реформира КПКОНПИ, няма да одобри належащите законодателни промени, които са изискване за разпределяне на средствата по Плана за възобновяване и резистентност, няма да свърши НИЩО.

За нея е значимо да няма битка с корупцията!
Да резервира своя основен прокурор!
За да продължи да източва държавните пари!

Лидерите на „ ИТН “ смъкнаха маските, откакто не получиха милиардите, които бяха планувани за продължаващото източване на АПИ. Само няколко обстоятелството от одеве завършилата конференция Министерството на финансите:

- 5,60 метра тръба за един милион лв.
- Един километър първокачествен път от републиканската пътна мрежа
се строи в един регион за 111 хиляди лв., а в различен за близо 2
милиона лв.
- Без право на общински ремонт, АПИ разпорежда подобен в Пазарджик. Цената – три милиона лв. на километър. Може би по този начин Борисов се е отблагодарявал на послушни кметове. Капитан Андреево – най-натоварената външна граница в Европейски Съюз.

В последните 10 години, на Капитан Андреево мафията е имала границата!
Минимум 200 милиона пропуснати изгоди за бюджета, милиони тонове непроверена продукция – некачествена и нездравословна храна, импортирана на българския пазар! И тук даже не приказваме за тъмната страна на този бизнес със подозрения за големи злоупотреби за милиарди. Тук службите би трябвало да разнищят протичащото се, само че имената, които се загатват, приказват за нещо доста по-страшно.

След като изобличихме източването на АПИ и схемата на „ Капитан Андреево “, мафията реши да счупи всичко.

Понякога „ грешката е вярна “. Спомняте си думите на народен представител от ГЕРБ – „ Не пипайте проведената престъпност, ще настане безпорядък “.

Ако в този момент ни попитате дали бихме го създали още веднъж, отговорът ще е изрично ДА!

Особено мощни са думите на министър Радостин Василев: Мафията проби в Има Такъв Народ. Защо, сътрудници? За пари? За постове? За ръководител на Народно събрание? За началник на Българска народна банка? Уважаеми сътрудници от Има Такъв Народ, не предавайте своите гласоподаватели! Вие заявихте, че ще се борите с мафията. Сега погледите са ориентирани към вас.

Мафията още веднъж е в политиката. Ние сме на война с мафията. И ще я продължим!

Тук, на улицата, на избори!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР