Председателят на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров изпрати писма

...
Председателят на ПГ на Обединени патриоти Волен Сидеров изпрати писма
Коментари Харесай

Сидеров с писма до ДАНС и МВР, иска данни за разследването срещу Мажди Гандур

Председателят на ПГ на " Обединени патриоти " Волен Сидеров изпрати писма до ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев и вътрешния министър Младен Маринов с гледище да му бъде предоставена информация по следствието против суданския жител Мажди Гандур.

Припомняме, че в петък вечерта брачната половинка на Сидеров - Деница, се оплака, че джипът ѝ е бил засечен от различен автомобил, а откакто блъснал страничното ѝ огледало, лидерът на транспортното средство я преследвал и обиждал. 

В писмата си Волен Сидеров упорства да получи информация какви данни имат институциите за метода, по който Мажди Гандур е получил право на непрекъснато престояване в страната и какви са икономическите, бизнес и военните му връзки с лица и организации от ислямския свят.

Сидеров желае да знае и дали към този момент е повдигнато обвиняване против Гандур за " опит да аргументи телесни повреди и отнеме живота на брачната половинка му ". 

В писмата си водачът на " Атака " твърди, че е изпратил фотоси от профила на мъжа във Фейсбук, на който той е тежко въоръжен и желае информация къде са правени и какви функционалности е изпълнявало лицето.

Заради случая Волен Сидеров към този момент изиска оставката на вътрешния министър и правото " Атака " да назначи нов на поста му. Поискана бе и оставката на ръководителя на ДАНС.

Очакваше се случилото се в петък вечер да е измежду главните тематики на съдружния съвет, само че той бе отсрочен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР