Председателят на ПГ на Има такъв народ Тошко Йорданов определи

...
Председателят на ПГ на Има такъв народ Тошко Йорданов определи
Коментари Харесай

Йорданов: Предизборен политически жест е поканата на БСП за разговори

Председателят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов дефинира като " избирателен политически жест " поканата на Българска социалистическа партия за диалози по актуализацията на бюджета.

Пред публицисти в Народното събрание той разяснява, че в бюджетната комисия са специалистите на всички партии.Вчера Българска социалистическа партия предложения " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " на диалози за актуализацията на бюджета.
 Политолог: Хаджигенов и Тошко са като талибани, само че по-меки Политолог: Хаджигенов и Тошко са като талибани, само че по-меки
Политологът Огнян Минчев се пошегува в обществените мрежи с юрист Николай Хаджигенов от “Изправи се БГ! Ние идваме ” и...

" Бюджетът няма да го вземам решение аз или Корнелия Нинова, тъй като не сме експерти. Мястото за разискване, където има представители на всички политически партии, е бюджетната комисия ", сподели Тошко Йорданов в коридорите на Народното събрание.

" Ние от " ИТН " безусловно се доверяваме на специалистите си, които се занимават с финанси, тъй че тази среща е безусловно безсмислена и е едно такова политическо говорене за цвят, разяснява той. Истината е, че тези неща се прецизират вътре в бюджетна комисия и по-късно се гласоподават в зала, добави Йорданов, представен от БГНЕС.

Той не разяснява предлагането, стартирано от " Демократична България " и подкрепено от други политически сили, ръководителят на Народното събрание Ива Митева да бъде претендент за министър председател при третия мандат за сформиране на държавно управление.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР