Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов кацна преди минути

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов кацна преди минути
Коментари Харесай

Цветанов кацна на летище София. Обяви, че е взел решение, но първо ще разговаря с Борисов


Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов кацна преди минути на летище София.

Пред очакващите го публицисти на ВИП терминала Цветанов съобщи, че има решение за себе си, само че първо ще заяви на премиера какво е решил.

Това е положително планувано мероприятие. Стигнах до този извод откакто проучих цялата информация. В партията няма разединение, безапелационен бе Цветанов след въпрос на Пик.

Цветанов бе явен и на въпросът дали е имало корекция за "Артекс " и юридическото решение не е имало нищо общо.

Изпълнителната комисия - оперативното управление на ръководещата партия ГЕРБ, се събира на изключително съвещание, на което разисква политическото бъдеще на Цветан Цветанов.

Вторият човек в партията - зам.-председател, началник на парламентарната група и закрепостен началник на предизборния щаб, се оказа в центъра на абсурда с покупка на жилища в един от влиятелните квартали на столицата на цени под пазарните.

Медийните изявления за имотните покупко-продажби доведоха досега до три оставки - на правосъдния министър Цецка Цачева и на двама за.-министри - на спорта Ваня Колева, и на енергетиката - Красимир Първанов.

Неофициалните информации досега сочат, че настроенията в ГЕРБ е Цветанов също да се раздели с част от постовете си в опит за избавяне на репутацията на ръководещите два месеца преди изборите за Европарламент. Според депутати от партията най-вероятният сюжет е Цветанов да напусне Народното събрание, само че да резервира позициите си в партията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР