Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и зам.-председателят на

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и зам.-председателят на
Коментари Харесай

Цветанов покани Стойнев на срещата с Воля

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов и зам.-председателят на " Българска социалистическа партия за България " Драгомир Стойнев размениха през днешния ден остри реплики в Народното събрание. Цветанов предложения Стойнев на срещата с " Воля " и депутатите на Веселин Марешки, която се организира в Народното събрание. Мотивът - да се убеди, че няма нищо скрито-покрито и никаква договорка.

" Няма никаква договорка с " Воля ", а хрумвания, които се разискват и действителни политики, които се осъществят. Поканихме Драгомир Стойнев да участва, само че разбрахме, че е напуснал Народното събрание ", разяснява Цветанов. Той изясни, че една от тематиките в диалозите с " Воля " е била развиването на Северозападна България.

С нюанс на подигравка Цветанов обществено отхвърли също по този начин сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия да има договорка, тъй като от партията му щели да дадат поддръжката си за номинацията на социалистите за ЦИК.

По-рано Драгомир Стойнев разгласи, че завръщането на Българска социалистическа партия в пленарна зала ще е чак след предварителни избори. Той трябваше самичък да отбива офанзивите от мястото си в опразнената лява част на залата, откакто ръководещите се възползваха и му споделиха в очите какво мислят за протеста на Българска социалистическа партия.

" Докато ръководещите стоят в Народното събрание и се водят диспути с обиди, отправяни непрекъснато сред народните представители, до момента в който не се разисква дневният ред на обществото, Българска социалистическа партия няма място в залата. Не нашето място не е тук, а вашето ", съобщи Стойнев. Той посочи, че има толкоз значим дневен ред на българското общество, а цялата пленарна зала се занимава с Българска социалистическа партия. " И е обикновено - това ще бъде спечелилият на идващите избори. Може да ви поканим да дойдете на нашия Конгрес, въпреки всичко огромна част от вас са някогашни членове ", акцентира той.

По мотив изявлението на Цветанов на тематика последователност, Стойнев разяснява: " При нас също има, само че необичайно по какъв начин става от ваша страна - един претендент на Българска социалистическа партия го припознахте като ваш. Или сте го употребили, или нямате кадърни и способени хора ", сподели още зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България ".

Стойнев се обърна и към патриотите: " Какво се случва с пенсиите? Този безпорядък е с помощта на вас, тъй като вие гласувахте и подкрепихте този модел, който води до понижаване на новоотпуснатите пенсии. Българска социалистическа партия постоянно е била срещу този модел. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР