Председателят на ПГ на ГЕРБ предупреди, че сме на ръба

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ предупреди, че сме на ръба
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: На ръба сме на конституционна криза

Председателят на ПГ на ГЕРБ предизвести, че сме на ръба на конституционна рецесия с решението на водача на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов да изтегли проектокабинета си.

Пред публицисти в Народното събрание тя уточни, че е несериозно Народното събрание да се делигитимира, да няма лично мнение, а да чака инструкции или мнение на президентската институция. Указът е постоянен акт и има правна мощ и в този смисъл чакам някакво решение на президентската институция, акцентира Атанасова.
 Движение за права и свободи приказва, ГЕРБ работи. Поискаха анкетна комисия за местността Буджака Движение за права и свободи приказва, ГЕРБ работи. Поискаха анкетна комисия за местността Буджака
Парламентарната група на ГЕРБ-СДС ще внесе план за основаване на анкетна комисия за определяне на обстоятелствата и събитията за закон...

Вече няма единно мнение за процедурата и конституционния ход на тази процедура по отношение на връчване на мандата. Трябва да има някакъв акт на президентската институция или Народното събрание, който да даде опция конституционната рулетка да се върти, настоя Атанасова.

Още от ПОЛИТИКА:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР