Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Намерен е начин да се използва капацитета на детския дом в Дебелец

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов в понеделник посети Дома за медико-социални грижи в град Дебелец.

По време на приемна за жители преди броени дни във Велико Търново, Цветан Цветанов пое ангажимент да спомага на управлението на общественото заведение, което следва да бъде закрито в сегашния му тип. Това е планувано в осъществяване на националния проект за предварителна защита на институционализацията на децата с увреждания. Пред шефа на Дома доктор Анелия Георгиева ръководителят на ПГ на ГЕРБ бе безапелационен, че е открит вид, с цел да се употребява потенциала на построената и оборудвана материална база и качествата на квалифицирания личен състав.

„ Дойдохме тук с цел да ви окуражим и да ви благодарим за изключителните грижи и за всичко това, което вършиме за децата. Много се веселя, че единствено няколко дни, откакто вие поставихте този проблем, с помощта на положителната съгласуваност сред ведомствата, той към този момент намира своето решение. Убедих се, че базата е в чудесно положение. Поздравявам управлението за метода, по който тя се поддържа и ви убеждавам, че ние ще надграждаме това. След диалог с родителите на децата имах опцията да се убедя, че тази институция носи успокоение и за тях ”, сподели Цветан Цветанов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР