Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Зам.-председателят на ЕНП: Разчитам на Цветанов и ГЕРБ по отношение на борбата с фалшивите новини за евроизборите

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща със заместник-председателя на Европейската национална партия (ЕНП) Кристиян Кремер.

Двамата разговаряха късно нощес в Загреб в границите на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Предвид обстоятелството, че Кремер ще дава отговор за формулирането на посланията и целите на акцията на ЕНП за европейските избори през 2019 година, Цветанов го срещна и с целите на българското председателство на Европейски Съюз през първата половина на 2018 година. По време на диалога заместник-председателят на ГЕРБ сложи акцент върху европейската вероятност пред Западните Балкани и сигурността както в района, по този начин и в целия Европейски Съюз. Цветанов показа също икономическите индикатори, които страната ни реализира през последните и политическата обстановка у нас.

Кремер означи потребния опит на България, който Цветанов показа по време на срещата на кампанийните мениджъри и изрази убеденост, че споделените заключения ще бъдат потребни при стратегическото обмисляне на акцията на ЕНП и партиите-членки. Заместник-председателят на ЕНП съобщи, че разчита на Цветанов и ГЕРБ във връзка с битката с подправените вести и предотвратяването на операциите на публичното мнение с сходни информации.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР