Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов: Трябва да се намери начин за европейско дофинансиране на сектор “Сигурност” в страните от ЕС

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила прикани да се откри метод за европейско дофинансиране на бранш “Сигурност” в страните от Европейския съюз.

Това стана по време на среща в Брюксел с европейския комисар за сигурността Джулиян Кинг, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Цветанов сподели, че би трябвало да се направи повече за шерване на информацията от системите за сигурност сред страните-членки, както и за метода за анализиране на информацията. Като уточни като добър образец за обмяна на хрумвания Парламентарния конгрес за разузнаване и сигурност в Рига, в който взе участие преди няколко дни, Цветанов прикани Европейската комисия да провежда още сходни събития, на които да се разискват вероятни способи за съдействие.

“В доста от държавите-членки системите за сигурност са недофинансирани. За да може да се реализира обединен стандарт, е добре Европейската комисия да подкрепя целево избрани планове за надграждане на потенциала на службите”, сподели Цветанов и добави, че в този момент има вакуум във финансирането за нови технологии, системи и за интегритета сред системите за сигурност. С този интегритет страните-членки могат да бъдат доста по-ефективни при работата и с страни отвън Европейски Съюз, като стратегическото партньорство е със Съединени американски щати.

Еврокомисарят Джулиян Кинг сподели, че Европейската комисия обмисля сходни хрумвания. По отношение на киберсигурността - изключително значима тематика в Европа в този момент, Кинг съобщи, че ще работи дружно с номинираната за еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила. Що се касае до шерване на информацията сред службите в обособените страни, той добави, че ситуацията се усъвършенства, само че има още какво да се желае.

Председателят на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред в Народното събрание Цветан Цветанов е в Брюксел за присъединяване в конференция на високо ниво за справяне с мигрантската рецесия. В рамките на събитието той се срещна с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила, който даде висока оценка за работата на българското държавно управление и премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Юнкер приветства и интернационалната обиколка на българския министър председател в последните две седмици.

В рамките на конференцията в Брюксел Цветан Цветанов се срещна и беседва и с ръководителя на Европейския парламент Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила. Заедно с ръководителя на външната комисия в Народното събрание Джема Грозданова, Цветанов съобщи на Таяни специфична покана за посещаване в България от ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев Димитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик.... към профила. Таяни благодари за поканата и акцентира, че ще се радва да поддържа България и нейните институции по време на българското председателство на Европейски Съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР