Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов в Пловдив: Заедно сме по-силни

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов  взе присъединяване в първата за България градска молитвена закуска, която събра през днешния ден в Пловдив представители на доста етноси и религии, общественици, политици от разнообразни партии, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Заедно сме доста по-силни и можем да преодоляваме по-лесно трудностите пред нас “, подчерта Цветан Цветанов и добави: „ В тази зала участват доста хора със своите разлики, само че които изповядват полезности, които ни вършат по-силни и потребни за обществото. Прекрасно е, че началото на тази самодейност съответствува със старта на семейството на Пловдив като Европейска столица на културата “.

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов подчерта, че при срещите си с посланици и дипломати те дават единствено позитивни оценки за семейството и откриването на това домакинство. „ Фактът, че се чакат към 2 милиона гости, значи, че градът става все по-привлекателно място за хора от целия свят, които да се заредят с вашия позитивизъм “, сподели още той.

„ Днес имаме шанса да сложим начало, което да се трансформира в традиция “, съобщи символичният хазаин на срещата инж. Иван Тотев. „ Понякога забравяме, че нещата, които ни сплотяват, са повече от тези, които ни разделят. Затова събития като това са извънредно значими, изключително във значимата за града ни 2019 година, в която сме си избрали мотото ЗАЕДНО “, добави кметът на Пловдив.

Всички присъстващи поздравиха за самодейността Мария Каназирска и за опцията посредством нея да бъдат построени нови мостове. " Пловдив е образец за етническа приемливост и взаимоуважение ", подчертаха в изявленията си и представителите на арменската общественост в града доктор Анави Кеворкян, на еврейската инж. Светлозар Калев, на мюсюлманската Ахмед Пехливан.

Сред присъстващите на събитието бяха някогашният министър-председател на България Филип Димитров, някогашният кмет на Пловдив доктор Иван Чомаков, ръководителят на Българския лекарски съюз и доста други.

Доц. доктор Нарцис Калева разгласи дарителска акция за набиране на средства за строителство на нов педиатричен и онкохематологичен комплекс в УМБАЛ „ Св. Георги “. Открита е дарителска банкова сметка и е сложено началото на акция за изпращане на дарителски sms-и на латиница DMS KLINIKA на номер 17 777.

Снимка: Пресцентър - ГЕРБ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР