Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов откри напълно ремонтираната улица „Иван Момчилов“ в Горна Оряховица

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, министър Николай Нанков, кметът на Горна Оряховица Добромир Добрев, великотърновският кмет Даниел Панов, депутатът Клавдия Ганчева, регионалният шеф проф. Любомира Попова и нейният заместител Детелина Борисова, откриха изцяло ремонтираната улица „ Иван Момчилов “ в Горна Оряховица.

Проектът на Община Горна Оряховица за реорганизация на 1.2-километровата права, осигуряваща връзка с индустриалната зона, е финансиран от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. „ Благодаря на всички за екипността, която изградихте в Община Горна Оряховица, благодаря и на министър Нанков за екипа, който сътвори в Министерство на районното развиване, тъй като всичко това дава опция българските общини да се възползват от европейската взаимност. Когато има политическа непоклатимост плановете могат да бъдат дейно осъществени и да дадат опция за развиване на бизнеса и района “, сподели при откриването Цветан Цветанов. Той благодари още на изпълнителите на ремонтните действия, които са трансформирали региона в сполучлива икономическа зона, която може да бъде давана като модел на доста градове в страната. По думите на Цветанов, с помощта на министър Нанков и екипа му, както и на Агенция „ Пътна инфраструктура”, Великотърновска област към този момент наподобява доста по-различно, в сравнение с преди години.

Ул. „ Иван Момчилов “ е една от главните пътни артерии в Източната промишлена зона на Горна Оряховица, там се намират близо 30 компании и организации. В осъществяване на задачата за възстановяване на изискванията за икономическо развиване, по правата са заменени канали и водопроводи, осъществено е цялостно преасфалтиране, построени са тротоари, разширени са някои от методите към компаниите и е сменено уличното осветяване.
По думите на кмета на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, усъвършенстваната инфраструктура прави тази част на града по-привлекателна за вложителите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР