Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в срещата на върха в Брюксел на председателите на парламентарни групи от ЕНП

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов отпътува на 25 юни 2018 година (понеделник) на работно посещаване в Брюксел. Там той ще взе участие в 27-ата среща на върха на ръководителите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти и в Европейския парламент, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Цветан Цветанов, дружно със зам.-председателя на Групата на ЕНП, отговаряща за връзките с парламентарните групи в националните парламенти - Естер де Ланге, ще съпредседателстват форума. Конференцията в Брюксел ще бъде формирана от два панела, отдадени на подготовката за Многогодишната финансова рамка след 2020 година, сигурността на границите, битката с тероризма и киберсигурността.

Сред представителите на форума са евродепутатът и координатор на Комисията по бюджет Хосе Мануел Фернандес, зам.-председателят на Европейската капиталова банка Александър Щуб, европейският комисар за Съюза за сигурност Сър Джулиян Кинг, зам.-изпълнителният шеф на отдел „ Операции “ в Европол Вил ван Гемерт, както и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Между двата панела на конференцията участниците в нея имат планувана среща и със зам.-председателя на ЕНП и шеф на акцията за европейските избори през 2019 година Дара Мърфи. Те ще обсъдят целите на ЕНП за европейските избори през 2019 година

Преди да открие срещата сред ръководителите на парламентарни групи от ЕНП в националните парламенти и в Европейския парламент, Цветан Цветанов ще беседва с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР