Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов разговаря с жители на Петрич. Ето какво научи той от тях

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов се разноски тази заран по основната улица на Петрич и беседва с поданици на града. Заедно с Цветанов бяха още кметът на Петрич Димитър Бръчков и народните представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Георги Динев и Александър Мацурев.

По време на обиколката си из централната част на града Цветан Цветанов прегледа новостроящия се закрит пазар. Той е на стойност 1,2 млн. лева, като средствата са отпуснати с разпореждане на Министерски съвет. Хората в Петрич споделиха с Цветанов, че са извънредно удовлетворени от работата на кмета Димитър Бръчков. Гражданите разискаха с ръководителя на ПГ на ГЕРБ и опциите за вложения, откриването на нови работни места и пенсиите.

Възрастен мъж сложи пред Цветан Цветанов казуса със спортната база в града, която сега се употребява от наемател. По време на диалога стана ясно, че даже се не разрешава достъпът на общинските спортни клубове дo оборудването. Председателят на ПГ на ГЕРБ увери своя събеседник, че с кмета на града и народните представители от ГЕРБ-Благоевград поставят оптимални старания, с цел да се реши противоречивият въпрос със спортната база „ Цар Самуил “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР