Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с председателя на Комисията ЛИБЕ в ЕП Клод Мораес

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с ръководителя на Комисията ЛИБЕ в Екологичен потенциал Клод Мораес, който е и зам.-председател на Съвместната група за парламентарен надзор на Европол (СГПК), оповестиха от партийната централа.

Двамата разискаха позициите на Групата в границите на Управителния съвет на Европол, в който Цветанов бе определен за непрекъснат представител на СГПК с цялостен консенсус на всички национални делегации и на Екологичен потенциал през септември тази година.

По време на диалога Клод Мораес акцентира, че разчита на богатия професионален опит на Цветанов в областта на правоприлагането и построеното през годините доверие към него както от страна на Европол, по този начин и от страна на страните членки. Според Мораес ролята на Цветанов като представител на СГПК в Управителния съвет на Европол е гаранция за положителната връзка и взаимна работа сред Групата и организацията.

На собствен ред Цветан Цветанов означи, че най-важно е да се подсигурява успеваемостта на работата на Европол, тъй като това има непосредствено отражение върху сигурността на европейските жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР