Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов присъства на заседание на областния предизборен щаб на ГЕРБ-София

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва на съвещание на oбластния избирателен щаб на ГЕРБ-София. В срещата участваха ръководителят на щаба и регионален координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, ръководителят на Столичния общински съвет Елен Герджиков, ръководителят на групата общински съветници от ГЕРБ в СОС Малина Едрева, зам.-председателят на СОС Николай Стойнев, народните представители от ГЕРБ и координатори на партията за столичните 23 и 24 МИРАлександър Ненков и Евгения Алексиева, ръководителят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, депутати, общински съветници и районни кметове, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



По време на съвещанието ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посочи нуждата депутатите и представителите на локалната власт да бъдат дейни в срещите си лице в лице с хората.



Той акцентира, че за разлика от други партии, представителите на ГЕРБ постоянно са били измежду жителите и са осведомени с техните проблеми. Цветанов означи, че непрекъснатата връзка с хората дава опция държавната и локалната власт да отстраняват всяка нововъзникнала неправда, до момента в който останалите политически сили само могат да си приписват заслуги, защото няма с какво друго да се похвалят.



В рамките на заседнието на предизборния щаб на ГЕРБ-София бе разисквана и настоящата политическа конюнктура в страната, както и разнообразни организационни въпроси. На срещата бе дискутирано провеждането на гражданския разговор "Европа в нашия дом " в София на тематика районно развиване. Събитието ще се състои на 4 април 2019 година, като то ще сложи акцент върху районите, икономическия напредък и повишението качеството на живот с помощта на европейската взаимност. Ще се покажат положителните практики в ръководството на ГЕРБ, изпълнените планове и осъществените политики. На 18 април 2019 година пък ще се организира още един цивилен разговор от платформата "Европа в нашия дом ", като този път акцентът ще е върху образованието.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР