Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в регионална Приятелска закуска в Прищина

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще взе участие на следващия ден, 18 февруари 2019 година в районна Приятелска закуска в Прищина с хазаин министър-председателя на Косово Н.Пр. Рамуш Харадинай.


В духа на молитвените закуски, на положителния разговор в името на междучовешкото благоденствие, мира и стабилността - събитието ще събере политици от района и от Съединени американски щати.

В срещата ще вземат участие някогашният министър председател и сегашен министър на диаспората на Албания Пандели Майко, Фатмир Медиу - член на Народното събрание на Албания и някогашен министър на защитата, депутатът Артан Групи и някогашният министър на защитата Зоран Йолевски от Македония, Владмир Маринкович - заместник-председател на Народното събрание на Сърбия, заместител министър-председателят на Косово Бехчет Паколи, министърът на защитата на Румъния Габриел Леш, някогашният министър на защитата на Хърватска Анте Котроманович, някогашният министър на външните работи на Албания Бесник Мустафай и други.

Делегацията на Конгреса на Съединени американски щати, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф - ръководител на Комисията по защита в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, Трент Кели и Грегори Джанфорт.
 Цветан Цветанов и българска делегация участваха в Молитвената закуска с Тръмп Цветан Цветанов и българска делегация участваха в Молитвената закуска с Тръмп
За шести следващ път ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов взе присъединяване в Молитвената заку...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР