Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с д-р Петер Витерауф и д-р Волф Круг от Фондация „Ханс Зайдел“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща в Мюнхен с генералния секретар на Фондация „ Ханс Зайдел “ доктор Петер Витерауф и шефа на Института за европейски и трансатлантически разговор на фондацията доктор Волф Круг. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тримата разискаха политическата обстановката и сигурността в районите на Западните Балкани и Черно море. Витерауф акцентира благодарността на Бавария и ХСС за ефикасната защита на българо-турската граница в подтекста на ръководството на миграционните процеси в Европа.

По време на диалога Цветанов срещна Витерауф и Круг с политическата обстановка в България, като означи, че макар нападките на опозицията и опитите за дестабилизация посредством подправени вести и дезинформация, в страната има политическа и икономическа непоклатимост. Председателят на ПГ на ГЕРБ акцентира, че партията се опълчва на подправените вести посредством действителна връзка от първо лице с жителите и разяснение на изгодите от политиките на държавното управление и Европейски Съюз, в това число и в границите на стартиралата на 11 февруари платформа за локални цивилен разговори "Европа в нашия дом ".

Дискутирани бяха също плануваните общи планове за тази година, както и хрумвания за нови начинания за усилване на мрежата от контакти и съдействие в трансатлантическото пространство сред Европа и Съединени американски щати. Отбелязано бе отличното съдействие сред България и Бавария, както и че министър-председателят Бойко Борисов ще направи работна среща с премиера на Бавария Маркус Зьодер в утрешния ден в границите на присъединяване си в Мюнхенската конференция по сигурността.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР