Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов и Карадайъ ще участват в молитвената закуска при Доналд Тръмп


Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по традиция ще взе участие в годишната Национална молитвена закуска при президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, заяви пресцентърът на партията. На събитието ще участват и националният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, депутатът Желю Бойчев, ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, зам.-министърът на младежта и спорта Ваня Колева и зам.-кметът на София Тодор Чобанов.

Молитвената закуска се организира за 67-ма поредна година и събира общественици и политици от повече от 100 страни от целия свят в името на духовните и фамилни полезности за работа в услуга на общността и добруването сред хората от всички религии, етноси и националности.

По време на визитата си Цветан Цветанов ще вземе присъединяване и във конгрес по сигурност в Сената на Съединени американски щати, проведен от сенатор Джеймс Инхоф - ръководител на Комисията по защита и Фатмир Медиу - министър на защитата на Албания (2005-2008г.). Темата на форума ще бъде "Актуални провокации пред Югоизточна Европа и противопоставяне на злонамереното въздействие на Русия в района ", като той ще събере министър председатели, министри и депутати от Балканите и Европейски Съюз, както и членове на Конгреса на Съединени американски щати.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов ще организира и редица двустранни срещи с представители на неправителствения бранш, Конгреса, Държавния департамент и Съвета по национална сигурност на Съединени американски щати.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР