Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

ВЛАСТ НАГЛА: Докато санираните блокове на ГЕРБ се разпадат, раняват деца, а от изолациите спомен няма, Цветанов реже ленти и говори небивалици!

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, министърът на районното развиване и благоустройство Николай Нанков и кметът на Годеч Радослав Асенов публично откриха първия саниран блок по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания в община Годеч. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"Думите на хората, към които е ориентирана тази политика, са най-хубавото доказателство за триумфа на Програмата. Тези срещи ми дават мотив за наслада, тъй като успяхме да продължим реализирането на безвъзмездното саниране, макар рецензиите от страна на съперниците на ГЕРБ ", изхвърли се Цветанов. "Създаваме по-уютни и удобни домове, реализираме по-ниски сметки за топло- и електрическа енергия. Социалният и икономическият резултат са големи " - да не остане по-назад, добави го и Нанков.

Наглостта и говоренето на откровени небивалици са запазената марка на ГЕРБ. Първо, започнаха да режат ленти към този момент и на санирани, а не новопостроени обекти. Види се, автомагистралите в България са попривършили, а жаждата за самопризнание и овации си остава. Второ, Цветанов комфортно подминава обстоятелството, че равносметката от санирането по никакъв начин не е розова - по милион на блок и опукани 2 милиарда лева Трето, качеството на санирането е както на всичко останало, издигнато от ГЕРБ, в това число и автомагистралите - то се разпада след най-много месец. Припомняме, че парче откъртена мазилка от саниран блок рани момиченце в Шумен.

Но за Цветанов всички тези неща явно нямат значение. Важното е да се бие в гърдите и да вика "ГЕРБ, ГЕЕЕРБ ", както един книжовен воин викаше "Булгар, булгаааар ". Хубава работа, но гербаджийска.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР