Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в семинар „Европа на кръстопът – предизвикателства пред България преди евровота”

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще взе участие в церемонията по формалното разкриване на ски сезона в Банско.

Събитието ще се организира на 15 декември 2018 година (събота) от 18.00 часа на площад „ Никола Вапцаров” в Банско. На събитието ще участват още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, националният представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева и сътрудника ѝ от Банско Алекандър Мацурев.

На 16 декември 2018 година (неделя) в 9.00 часа заместник-председателят на ГЕРБ ще взе участие в семинар „ Европа на кръстопът – провокации пред България преди евровота”. Форумът ще се организира в хотел „ Лъки Банско” в Банско, като негов уредник е евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. В семинара ще вземат участие народните представители и кметовете на ГЕРБ от Благоевградска област, управленията на общинските структури на партията в региона и общински съветници. Гост-лектори на форума ще бъдат националният представител и регионален координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и народните представители Десислава Атанасова и Делян Добрев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР