Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов проведе работна среща с изпълнителния директор на Центъра за европейски изследвания „Вилфрид Мартенс“ Томи Хухтанен

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов организира работна среща с изпълнителния шеф на Центъра за европейски проучвания „Вилфрид Мартенс“ Томи Хухтанен, оповестиха от партията. Двамата разискаха политическата обстановка и трендовете в Европа и ограниченията за противопоставяне на популизма в Европейския съюз. Хухтанен е в София във връзка конференцията „Технологии и обединен цифров пазар: благоприятни условия и предизвикателства“, проведена взаимно от Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “, „ Мартенс “ център и Фондация „ Ханс Зайдел “.

Според Томи Хухтанен основно за триумфа на систематичните партии в Европа е провеждането на сходни конференции, които да осведомят жителите за опциите, предоставени от Съюза. Цветан Цветанов, който модерира конференцията по-рано през днешния ден, благодари за присъединяване на Хухтанен и акцентира добавената стойност на експертния принос на „ Мартенс “ център при провеждането на сходни кръгли маси по значими тематики от европейския дневен ред.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР