Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще участва в осмия университет на Старейшини ГЕРБ в Сандански

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще взе участие в осмия университет на Старейшини ГЕРБ „ Успешното европредседателство на България и новите провокации пред Европейски Съюз “ на 27 октомври 2018 година (събота). Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Форумът ще се организира в парк хотел „ Пирин “ в гр. Сандански, като негови уредници са взаимно „ Сдружение жители за европейско развиване на България “, Фондация „ Ханс Зайдел “ и СГЕРБ.

Конференцията ще бъде открита в 9.00 от ръководителя на СГЕРБ и вицепрезидент на Европейския съюз на гражданите-сеньори към ЕНП Николай Андреев, народния представител от ГЕРБ-Благоевград и регионален координатор на партията Даниела Савеклиева, представителя на Фондация „ Ханс Зайдел “ за България Богдан Мирчев и президента на Европейския съюз на жителите – сеньори към ЕНП Ан Херманс.

Гост-лектори на форума ще бъдат министърът на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова, министърът на превоза Росен Желязков, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, зам.-министърът на външните работи и ръководител на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, евродепутатите Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев и Владимир Уручев, ръководителят на Комисията по защита ген. Константин Попов и ръководителят на Комисията за надзор над службите за сигурност Димитър Лазаров.

В рамките на събитието лекция на тематика „ Цифровата стопанска система като един от целите на Европейски Съюз – настоящо положение и вероятности “ ще изнесе и българският еврокомисар по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР