Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов откри спортна площадка в село Старцево

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметът на Златоград Мирослав Янчев участваха в откриването на многофункционална спортна площадка в село Старцево (община Златоград). Двамата трябваше да прережат лентата на новия обект, само че отстъпиха ножиците на две родопчанки с национални носии, които направиха символичния обред, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ В Старцево има ужасно доста деца и те се нуждаят от спортна площадка. Най-прекрасното е, че когато децата са тук, родителите ще са спокойни. Когато децата изразходват своята сила по верния метод, ще понижим и експанзията “, сподели Цветанов пред жителите на селото. Той пожела на децата да спортуват интензивно, а с родителите показа вярата си, че към този момент те ще бъдат спокойни, когато децата им са на такова несъмнено място като тази площадка.



„ В просветителната инфраструктура се вършат съществени вложения и аз съм уверен, че образователният развой ще бъде доста по-пълноценен “, уточни Цветанов. Той добави, че упоритостта на ръководещите е в учебно заведение да се построяват пълноценни български жители, които ще могат да пазят своите права, ще имат своята еднаквост и ще се усещат пълноценни от това, че страната и общината са се погрижили да им обезпечат европейска среда на живот.

„ Нека съхраним това, което е построено, с цел да се употребява освен от настоящето младо потомство, само че и от идващите “, прикани ръководителят на ПГ на ГЕРБ. В рамките на церемонията той подари топки за другите типове спорт, които ще се практикуват на новите стадиони.



Площадката се намира против локалното учебно заведение „ Св. Княз Борис І “. Тя е обезпечена със средства от държавния бюджет на стойност 374 хиляди лева На нея ще се практикуват волейбол, баскетбол, футбол, хокей на трева, хандбал и тенис на корт. Изградени са също фитнес навън и детска площадка с алеи със съответните оборудвания и настилки за игра на дребните. Настилката на игрището е от изкуствена трева 15-30 мм, оградата е от железна мрежа с РVС покритие върху стоманени колове, осветителна апаратура е с LED-прожектори.



Кметът на Златоград Мирослав Янчев и регионалният шеф на Смолян Недялко Славов също изрекоха своята признателност към държавното управление за поддръжката, която получават за плановете, които са значими за обитаемоте места в района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР