Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов посети строящата се спортна зала към Природо-математическата гимназия в Смолян

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посети през днешния ден строящата се спортна зала към Природо-математическата гимназия в Смолян.

На обекта Цветан Цветанов, депутатът доктор Красимир Събев и регионалният шеф Недялко Славов бяха посрещнати от шефа на гимназията Мария Илиева и шефа на фирмата-изпълнител Спиро Чавдаров. На огледа участваха също шефът на РУО – Смолян Мария Семерджиева, зам.-кметовете на общината Марияна Цекова и Венера Аръчкова и ръководителят на Общинския съвет Данчо Киряков, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

По думите на Цветанов най-важно е когато всички работят дружно и има непоклатимост. „ Трябва да се понижава колкото се може политическото напрежение, тъй като всеки депутат желае с нещо да помогне и да е съпричастен към това, което се случва, а не да пречи. А ние дори не желаеме да ни оказват помощ, най-малко да не ни пречат “, уточни той. Според ръководителя на ПГ на ГЕРБ в Смолян нещата са се трансформирали доста в последните години. „ Повече от 40 години сте мечтали за спортна зала. Всеки шеф за това се е борил и не щеш ли в този момент се случва. За всеки родител е значимо, когато децата му отиват в учебно заведение да попадат в добра среда, с цел да са задоволени и те, и самите деца “, сподели Цветанов.
8
„ Правим цяла спортна зала и ремонт на главната постройка на учебното заведение. Парите са малко, само че не сме икономисали никакви материали. Правим всичко показно – с най-качествените материали. Много тежка структура, доста комплицирана, само че такава спортна зала надали ще има втора “, съобщи пред Цветанов шефът на компанията реализатор Спиро Чавдаров.

По думите на шефа на ПМГ това е по този начин, тъй като компанията си е локална и има особено отношение към това, което прави в града си. Мария Илиева благодари на община Смолян, че е направила подобен скъп подарък на гимназията.
8
„ Благодарим и на възложителя, и на изпълнителя, и на страната за тази страхотна инвестиция, която е толкоз дълго чакана. Била е фантазия за доста шефове и в този момент тя се сбъдва пред очите ни. Вътре се радваме на едно ужасно съоръжение – интерактивни дъски, нови компютри. Тук върви образование по информатика и осведомителни технологии и всичко това ни е добре пристигнало. Така че благодарностите са големи “, сподели шефът на гимназията.

„ Нашият град радикално промени образа си през последните години. Построиха се спортни зали, плувен басейн, спортни площадки. Случват се все по-хубави неща “, заключи Спиро Чавдаров.

Новата спортна зала в гимназията ще бъде с разгъната застроена повърхност 1544 кв. м. с стадиони за баскетбол, тенис на корт и волейбол. Ще й бъде построена топла връзка, игрална зала и обслужващ блок. Вложението в залата, дружно с планувания главен ремонт на математическата гимназия, е на стойност 3 277 204 лева с Данък добавена стойност. Обектът се финансира от Оперативна програма „ Региони в напредък “, извоюван от община Смолян.
8

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР