Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с ученици от Велико Търново

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна през днешния ден с възпитаници от Велико Търново, с които дружно се включиха в Националния поход „ По стъпките на Ботевата чета “, осведомиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Тогава Цветанов и младежите се видяха на 2 юни на връх Околчица, където в действителност бе последната спирка на похода. Именно с помощта на финансовата помощ на Цветан Цветанов младежите имаха опцията да преминат по Ботевите стъпки.

„ Поздравявам тези момчета и девойки, техните фамилии и техните ръководители за всичко, което вършат. Щастлив съм, че през последнит години имам опцията да поддържам възпитаници от всички великотърновски учебни заведения, които желаят да се включат в похода. Изключително радостно е да виждам същинската любов и респект, която тези младежи изпитват към България, към българските герои, към нашата история и обичаи “, показа Цветанов и пред младежите заяви, че ще
продължава с огромна наслада да ги поддържа.

По време на срещата ръководителят на ПГ на ГЕРБ и учениците от Велико Търново разискаха и опциите за развиване пред младежите в България, ролята на образованието и държавните вложения в него.

„ По време на всяко свое посещаване във Велико Търново виждам по какъв начин градът се развива. Тези отлични резултати са вследствие от работата на мощния екип в Общината, отпред с кмета Даниел Панов, и от стабилността в страната “,обясни той. Цветанов, който е и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, разяснява с младежите и тематиката за трафика на хора и какъв брой значима е предварителната защита в битката против това събитие.

На срещата участваха още зам.-председателят на Народното събрание Емил Христов и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. В нейния край учениците зарадваха Цветанов с благодарствено писмо, в което показват своята благодарност за неговата поддръжка. Благодарствено писмо получи и кметът на Велико Търново Даниел Панов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР