Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветан Цветанов присъства на среща между депутата от Германския Бундестаг Николас Льобел и младежите от ГЕРБ-София

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва довечера на среща сред депутата от Германския Бундестаг и докладчик за България към Парламентарната група на ХДС/ХСС Николас Льобел и младежите от ГЕРБ-София. На събитието, което се организира в централата на ГЕРБ в София, участваха още представителят на ХДС към ЕНП Юнас Уакас, административният секретар на ГЕРБ и регионален координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, ръководителят на МГЕРБ-София Ивайло Петков, както и народните представители от ГЕРБ и членове на НИС на МГЕРБ Радостин Танев и Галя Василева, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.



„ Днес младежите живеят в една друга Европа, в Европа на даденостите. Затова нашата задача през днешния ден е да се борим за отстояването на тази полезности, които трансфораха Европа в едно прелестно място за живеене “, съобщи пред младежите Цветанов, като означи, че опитът на нашите немски сътрудници, измежду които и Николас Льобел, може да бъде скъп за България.



Цветан Цветанов изясни, че със срещи като тази се дава повече осведоменост на хора в Германия, които вземат решение въпроси, свързани с България.



„ От престоя ми в България останах впечатлен от това по какъв начин пазите външната граница на Европейски Съюз. Вие с изключение на за вашия народен интерес, работите в интерес и на европейските жители, грижите се за тяхната сигурност “, показа Николас Льобел. Депутатът в Германския Бундестаг посочи, че за жалост немската общност не е осведомена с тези триумфи и със стабилността в България през последните 10 години в резултат на работата на премиера Бойко Борисов и ГЕРБ.



„ България би трябвало да получи самопризнание за тези свои старания и триумфи и това самопризнание би трябвало да се показва в приемането на страната в Шенген и еврозоната. Първата ми задача откакто се прибера ще бъде да убедя своите сътрудници какъв брой е постигнала България. Тези триумфи би трябвало да се разпространяват “, акцентира Льобел.



По думите на немския народен представител през днешния ден Европа е изправена пред доста провокации, като едно от най-сериозните е оправянето с бежанския въпрос. „ Виждате какво въздействие оказва тази тематика на всяка страна. Дори в Германия, която постоянно е била образец за непоклатимост, тази тематика проточи договарянията за сформиране на държавно управление след изборите “, разяснява Николас Льобел. Той бе безапелационен, че желае Европа да се резервира такава, каквато е през днешния ден – с отворени граници. „ Имаме потребност от миграция, само че тя би трябвало да бъде ръководена “, добави той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР