Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан
Коментари Харесай

Цветанов се срещна с представители на Световния еврейски конгрес

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с шефа по сигурността на Световния еврейски конгрес Омри Сегелман, шефа на офиса на организацията за Централна и Източна Европа Ернест Херцог, основния консултант към Световния еврейски конгрес Ячек Кастеланиец, ръководителя на ОЕБ "Шалом " доктор Александър Оскар и шефа по сигурността на ОЕБ "Шалом " Иван Панчев.

По време на срещата бяха разисквани двустранните връзки, като Сегелман означи, че отличната връзка и връзка сред българското държавно управление и общество и еврейската общественост, Държавата Израел и еврейските организации се дължи на общите полезности и цели за мир и сигурност в района и в световен мащаб.

Отбелязан бе триумфа на визитата на българската държавна делегация в Израел и спомагателното задълбочаване на отличните взаимоотношения, за което тя ще способства.

Цветанов и Сегелман се сплотиха към мнението, че битката против популизма и речта на омразата са основни за предварителната защита на радикализацията и целенасоченото изкуствено опълчване сред разнообразни групи и общности, които в България са в обичайно положителни връзки и служат за образец за етническа приемливост.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР