Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ и председател на Комисията по
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в конференция „Технологии и единен цифров пазар: Възможности и предизвикателства“

Председателят на ПГ на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов ще взе участие на следващия ден, 29 октомври 2018 година (понеделник), в конференцията „ Технологии и обединен дигитален пазар: Възможности и провокации “, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Форумът ще се организира в зала „ София “ на „ Гранд хотел София “ и се провежда взаимно от Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “, Центъра за европейски проучвания „ Вилфрид Мартенс “ и Фондация „ Ханс Зайдел “.

Конференцията ще бъде открита в 10.00 часа от ръководителя на Сдружение „ Граждани за европейско развиване на България “ и кмет на София Йорданка Фандъкова, изпълнителния шеф на Центъра за европейски проучвания „ Вилфрид Мартенс “ Томи Хухтанен и представителя на Фондация „ Ханс Зайдел “ за България Богдан Мирчев. В откриването ще взе участие и еврокомисарят по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел, която в границите на форума ще направи презентация на тематика “Предизвикателствата пред Европейското водачество в цифровизацията “.

Гост-лектори на конференцията ще бъдат някогашният финансов министър Симеон Дянков, началникът на отдел “Киберпрестъпност “ в ГДБОП Явор Колев, Георги Апостолов от Центъра за безвреден интернет – SafeNet, както и Майя Бойчева-Манолчева и Борислав Сестримски от Международната академия за образование по киберразследвания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР