Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова официално събра подкрепа

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова официално събра подкрепа
Коментари Харесай

Атанасова: Градила съм си името на независим и на некорумпиран политик, никога не съм разчитала на протекции

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова публично събра поддръжка да стане член на Конституционния съд. Тя употребява парламентарната естрада, с цел да благодари за доверието и да се сбогува с Народното събрание, поради дългогодишния си парламентарен опит.

" Благодаря за опцията да бъда определен за член на Конституционния съд на България . За мен се сподели много в последните дни. Бих споделила, че всички знаете, че съм градила името си на честен и почтен човек, на самостоятелен и на некорумпиран политик. Надявам се, че сте уверени в това. Никога не съм разчитала на родословие, подкрепи, случайности, а съм работила намерено, безрезервно и кардинално. Ако в правото са императивни и диспозитивни, то в пленарната зала нормите също са значими - етичните, най-много. В политиката в дебата се ражда истината ". Така се обърна ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова в пленарната зала, малко откакто беше публично определена за член на Конституционен съд.

" За мен беше чест, бъдете живи и здрави ", обърна се новоизбрания парламентарен арбитър към сътрудниците си в Народното събрание.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР