Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова обяви за абсолютно

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова обяви за абсолютно
Коментари Харесай

Атанасова обяви връщането на Румен Спецов в НАП за абсолютно недопустимо

Председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласи за " безусловно неприемливо " повторното предопределение на Румен Спецов за шеф на Национална агенция за приходите.

Атанасова обаче направи спогодба, че дава персонална оценка на Спецов и " не ангажира парламентарната група " с коментара си.

" След всичко, което бе изнесено като данни, че Румен Спецов е продал своята компания " Гранекс Трейдър " ЕООД на малоимотно лице, считам за безусловно неприемливо още веднъж да заема този пост ", сподели тя пред публицисти в Народното събрание.

Още през 2021 година ГЕРБ нападнаха Асен Василев, откакто стана ясно, че той е избрал Спецов за началник на Национална агенция за приходите - още веднъж поради подозренията, че се е освободил от отговорности към данъчните посредством схемата с прекачване на собствеността си от сдружението.

Това е вторият следващ ден, в който Десислава Атанасова се пробва да се разграничи - на думи - от дейностите на новия постоянен кабинет.

В сряда тя разгласи, че не давала " заем на доверие ", а единствено " заем на време " на кабинета " Денков ", макар че не се отхвърли от решението си да гласоподава за него в пленарната зала на 6 юни.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР