Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова също поздрави

...
Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова също поздрави
Коментари Харесай

Дариткова поздрави мюсюлманите за Байрама: Нека този празник изпълни всички къщи с доброта и щастие!

Председателят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова също поздрави мюсюлманите за празника Курбан Байрам.

"Уважаеми мюсюлмани, приветствам ви с настъпването на празника Курбан Байрам!

Мюсюлманите у нас честват Курбан Байрам

Това е изключително значимо за вас събитие, символизиращо духовната непорочност, укрепването на моралните устои на вярващите, почитта към традициите, положителното отношение към бедните и околните!

Този празник, напоен с най-ярки усеща, от епохи служи за доближаване на хората, за одобряване на идеалите на положителното, милостта и взаимното почитание в обществото.

България е дом за представители на разнообразни народи, религии и обичаи. Гордеем се с това вековно другарство, ценим приноса на мюсюлманите към междуетническия и междурелигиозен мир и естетика, предаваме уважението към общото ни културно завещание на нашите деца и внуци.

Нека този празник извърши всички къщи с добрина и благополучие! Иска ми се любовта и разбирателството да царуват в фамилиите ви, а също по този начин да има мъдрост, мир, здраве и дългоденствие!

Пожелавам ви благополучие и триумф в положителните каузи! Нека Курбан Байрам извърши домовете ви с наслада и светлина. Нека сърцата ви се изпълнят с обич и благосклонност ", написа доктор Дариткова във "Фейсбук ".

Уважаеми мюсюлмани, Поздравявам ви с настъпването на празника Курбан Байрам! Това е изключително значимо за вас събитие,...
Публикувахте от Д-р Дананиела Дариткова в Четвъртък, 30 юли 2020 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР